Om kleding van AXA te kunnen bestellen dient u lid te zijn. Leden worden geacht bij clubactiviteiten altijd in clubkleding te rijden. Bij wedstrijden is dit zelfs verplicht. Verantwoordelijk voor het kleding beheer zijn Gerard van de Pol en Jeroen Zandbergen. Gerard van de Pol is dinsdagavond aanwezig in het clubhuis waar kleding kan worden gepast.
Stuur Gerard een mail om een afspraak te maken voor het passen en bestellen van AXA Kleding. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

axa kleding 2020

* Het AXA basispakket is EUR 75,-

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer