AXA mededelingen

Er is geen training op sinterklaasavond!

 

Nationale Veldrit van Rhenen

8e editie van de Nationale Veldrit van Rhenen is verreden. Er zijn een aantal foto albums gemaakt. Bekijk hier de uitslagen en de fotoalbums.

In deze flyer vind je informatie over de omgangsvormen binnen onze vereniging. Afspraken maken over omgangsvormen is belangrijk. Het voorkomt pesten, roddelen, agressie en seksueel misbruik. Wanneer iedereen de gouden regels volgt, dan kan er een leuke, open en veilige sfeer zijn binnen de groep.

Ga respectvol met elkaar om!

Gedragsregels voor leden.

1. Ik accepteer en respecteer de ander zoals hij is en discrimineer niet. Iedereen telt mee binnen de vereniging.
2. Ik houd rekening met de grenzen die de ander aangeeft.
3. Ik val de ander niet lastig.
4. Ik berokken de ander geen schade.
5. Ik maak op geen enkele wijze misbruik van mijn machtspositie.
6. Ik scheld niet en maak geen gemene grappen of opmerkingen over anderen.
7. Ik negeer de ander niet.
8. Ik doe niet mee aan pesten, uitlachen of roddelen.
9. Ik vecht niet, ik gebruik geen geweld, ik bedreig de ander niet, ik neem geen wapens mee.
10. Ik kom niet ongewenst te dichtbij en raak de ander niet tegen zijn of haar wil aan.
11. Ik geef de ander geen ongewenste seksueel getinte aandacht.
12. Ik stel geen ongepaste vragen en maak geen ongewenste opmerkingen over iemands uiterlijk, persoonlijk leven of seksuele voorkeur.
13. Als iemand mij hindert of lastig valt dan vraag ik hem/haar hiermee te stoppen. Als dat niet helpt, vraag ik een ander om hulp.
14. Ik help anderen om zich ook aan deze afspraken te houden en spreek degene die zich daar niet aan houdt erop aan en meld dit zo nodig bij het bestuur.
Onze vereniging beschikt niet over een eigen vertrouwenspersoon. Maar deze is wel voor onze leden beschikbaar via de KNWU. Ook kun je altijd misstanden melden bij het bestuur.

KNWU vertrouwenscontactpersoon – Evelien Meijer
Telefoon: 030 – 7513316 of 06 – 57320429.
Bij geen gehoor kun je een voicemail bericht achterlaten met daarin je telefoonnummer, je wordt dan zo snel mogelijk terug gebeld. Wil je liever direct iemand spreken, neem dan bij geen gehoor contact op met het NOC*NSF meldpunt.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer