ntfu extra goed geregeld

Onze toertocht Veenendaal-Veenendaal voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk  ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.

Op zaterdag 7 april 2018 organiseert de Valleirenners alweer voor de 14e keer de toerklassieker Veenendaal - Veenendaal. Een schitterende uitdaging voor sportieve en prestatiegerichte fietsers. 

 ALLEEN VOORINSCHRIJVING (KLIK HIER)

Vol = Vol, maximaal 3500 deelnemers

1

De start van Veenendaal-Veenendaal is bij het clubgebouw van AXA Valleirenners (Waardgelder 3 te Veenendaal). Je kunt parkeren op het industrieterrein waar het AXA Clubhuis is gevestigd. Volg de aanwijzingen op van de parkeerwachters! 

Plan hier je route naar de startlocatie van Veenendaal-Veenendaal

4

Ook dit jaar is er weer voldoende parkeergelegenheid op het industrieterrein. Aanwijzingen van de verkeersregelaars dienen opgevolgd te worden. Je bereikt vervolgens eenvoudig het AXA clubhuis aan de Waardgelder. Bij het AXA clubhuis zijn voldoende sanitaire voorzieningen, voor zowel mannelijke als vrouwelijke deelnemers.

Je kunt je startnummer ophalen en starten tussen 7.00 en 10.00 uur bij het AXA clubhuis op de Waardgelder 3 te Veenendaal.

De renners en vrijwilligers van AXA Valleirenners nodigen je van harte uit om met jullie vereniging, fietsgroep of individueel deel te nemen aan deze schitterende toerklassieker!

5

Wat zijn de routes? Er zijn 2 routes: 105 en 135 KM waarbij de 135 een extra lus maakt over de Posbank. Natuurlijk zijn beide routes gepijld. De GPS-tracks die via deze site opgevraagd kunnen worden zijn een goede indicatie van de route maar zijn niet gegarandeerd correct. Ook zijn er beschrijvingen op papier beschikbaar aan de start.

Gevaarlijke punten zijn duidelijk aangegeven met borden en verkeersregelaars zijn ingezet waar nodig. De aanwijzingen van deze mensen dienen opgevolgd te worden.

7

Deze toertocht wordt georganiseerd onder auspiciën van de NTFU;

Deelname is geheel op eigen risico, de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid veroorzaakt of geleden door de deelne(e)m(st)er;

Het dragen van een helm is verplicht;

Het startnummer is verplicht te voeren. Alleen daarmee heb je recht op verzorging en assistentie onderweg;

Houdt je aan alle verkeersregels;

Gooi geen afval weg;

Eventuele seingevers hebben geen officiële verkeersfunctie.

Het startnummer is verplicht te voeren. Alleen daarmee heb je recht op verzorging en assistentie onderweg

veenendaal veenendaal

Hieronder staan de meest gestelde vragen over de Toerklassieker Veenendaal-Veenendaal. 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben vanaf feburauri 2015 een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer