ntfu extra goed geregeld

Onze toertocht Veenendaal-Veenendaal voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk  ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.

Op zaterdag 11 april 2020 organiseert de Axa Valleirenners alweer voor de 16e keer de toerklassieker Veenendaal - Veenendaal. Een schitterende uitdaging voor sportieve en prestatiegerichte fietsers.

Voorinschrijving is geopend. Geen daginschrijving mogelijk. 

Inschrijven kan hier

1

De start van Veenendaal-Veenendaal is bij het clubgebouw van AXA Valleirenners (Waardgelder 3 te Veenendaal). Je kunt parkeren op het industrieterrein waar het AXA Clubhuis is gevestigd. Volg de aanwijzingen op van de parkeerwachters! 

Plan hier je route naar de startlocatie van Veenendaal-Veenendaal

4

Ook dit jaar is er weer voldoende parkeergelegenheid op het industrieterrein. Aanwijzingen van de verkeersregelaars dienen opgevolgd te worden. Je bereikt vervolgens eenvoudig het AXA clubhuis aan de Waardgelder. Bij het AXA clubhuis zijn voldoende sanitaire voorzieningen, voor zowel mannelijke als vrouwelijke deelnemers.

Je kunt je startnummer ophalen en starten tussen 7.00 en 10.00 uur bij het AXA clubhuis op de Waardgelder 3 te Veenendaal.

De renners en vrijwilligers van AXA Valleirenners nodigen je van harte uit om met jullie vereniging, fietsgroep of individueel deel te nemen aan deze schitterende toerklassieker!

5

Vanwege de last minute aanpassingen aan de route zijn de GPS-tracks niet meer beschikbaar.

Wat zijn de routes? Er zijn 2 routes: 110 en 140 KM waarbij de 140 KM route een extra lus maakt over de Posbank. Natuurlijk zijn beide routes gepijld. Gevaarlijke punten zijn duidelijk aangegeven met borden en verkeersregelaars zijn ingezet waar nodig. De aanwijzingen van deze mensen dienen opgevolgd te worden.

7

Deze toertocht wordt georganiseerd onder auspiciën van de NTFU;

Deelname is geheel op eigen risico, de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid veroorzaakt of geleden door de deelne(e)m(st)er;

Het dragen van een helm is verplicht;

Het startnummer is verplicht te voeren. Alleen daarmee heb je recht op verzorging en assistentie onderweg;

Houdt je aan alle verkeersregels;

Gooi geen afval weg;

Eventuele seingevers hebben geen officiële verkeersfunctie.

Het startnummer is verplicht te voeren. Alleen daarmee heb je recht op verzorging en assistentie onderweg

SportvoedingWebshop

Op het parcours is een materiaal-/reparatiepost en een verzorgingspost aanwezig van specialist en sportvoeding marktleider www.SportvoedingWebshop.comDe eerste post is bij WV Reto te Arnhem na ca. 55 km. Hier kun je water tappen en eventueel drinken en versnaperingen kopen. Op 30 km voor het einde is er in Renkum een materiaal- en verzorgingspost. Hier is sportdrank, banaan, ontbijtkoek en water beschikbaar.

Iso Drink van SportvoedingWebshop.com wordt geschonken. Een absolute top drank. We voorzien je graag van hoge kwaliteit dus ook op gebied van sportdrank. Je kan via deze link een video bekijken, zodat je optimaal voorbereid aan de start staat, zie hier:Iso Drink van SportvoedingWebshop.com wordt geschonken. Een absolute top drank. We voorzien je graag van hoge kwaliteit dus ook op gebied van sportdrank. Je kan via deze link een video bekijken, zodat je optimaal voorbereid aan de start staat. Bekijk hier de video.

veenendaal veenendaal

Hieronder staan de meest gestelde vragen over de Toerklassieker Veenendaal-Veenendaal.  

Hoe kan ik inschrijven?

Alleen voorinschrijving is mogelijk! Zie elders op de website.
Voorinschrijvers ontvangen direct na inschrijving een bevestiging per e-mail. Bewaar deze goed en neem deze geprint mee (kan ook via smartphone) naar de startlocatie AXA clubhuis. Daar wordt de barcode gescand en ontvangt u een kaartje met belangrijke info (route/ contactgegevens etc).
De barcode op je NTFU of KNWU lidmaatschapskaart is gelijk aan die van de inschrijving en kan dus ook gebruikt worden voor scannen.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer