Welkom bij de wedstrijd afdeling van de AXA-Valleirenners. Sinds de oprichting (27 september 1968 ) zijn de AXA-Valleirenners actief binnen de wedstrijdsport van het wielrennen, zowel regionaal als in de landelijke wedstrijden.

In al deze jaren heeft de AXA-Valleirenners binnen diverse disciplines van de wielersport, twintig Nederlands Kampioenen voortgebracht.

De Wielersport kent meerder disciplines namelijk; wielrennen, veldrijden, baanwielrennen en het MTB-en. De AXA-Valleirenners richt zich voornamelijk op het wielrennen, veldrijden en het MTB-en.

Heb je interesse in het wedstrijd wielrennen of wil je een keer proberen of het wat voor je is, neem dan contact op met AXA. Ook kan je op de trainingsavonden langs komen op de wielerbaan voor meer informatie.

Informatie over de KNWU

Zie voor alle informatie over wedstrijden, categorieën, reglementen en tarieven de website van de KNWU (www.knwu.nl; kenniscentrum) en District Midden van de KNWU (www.knwumidden.nl)

Algemene informatie over het wielrennen

Voeding & Gezondheid

Om in het buitenland wedstrijden te mogen rijden, is een 'toestemming buitenland' van de consul van het KNWU District Midden nodig. Deze kun je aanvragen via het aanvraagformulier op de website van het district (www.knwumidden.nl) onder de rubriek consul. Daar vind je ook de meest actuele informatie.

AXA leden mogen gratis meetrainen bij veldtrainingen in Ede. Bekijk hier de link.

Lid worden van AXA?

DSC 2826

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een MTB-VIGNET nodig om er te kunnen fietsen. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.